JOKIN SINUSSA TIETÄÄ – anna intuitiosi kirjoittaa

Antaudu sisäisen tiedon ohjaukselle.

Tässä ryhmässä virittäydymme intuition taajuudelle moniaistisesti ja teemme inspiroivia kirjoitusharjoituksia, joiden avulla luot ja vahvistat yhteyttäsi intuitioon monin eri tavoin. Annamme äänen myös unille, uni tuntee sinut. Jotta intuition ääni pääsee kuuluviin, harjoituksiin liittyy aina mielen hiljentäminen. Hiljaisuus on väylä sisäiseen tietoon.

Tämä ryhmä on juuri sinulle, joka haluat oppia kuulemaan intuitiotasi yhä vahvemmin ja kuulet myös sisäisen kirjoittamisen kutsun. Jokainen kirjoittaa itselleen, eikä tekstejä tarvitse lukea ääneen. Mitään ei tarvitse osata.

Ryhmä kokoontuu Dream&Soul Art® -työhuoneella Helsingin keskustassa joka toinen keskiviikkoilta, yhteensä 7 kertaa klo 17.30-20. Illat ovat 9.1., 23.1., 6.2., 20.2., 6.3., 20.3. ja 3.4.

Ryhmän hinta on 260€ (sis alv).

Sitovat ilmoittautumiset ke 2.1.2019 mennessä. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ohjaan ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (http://www.fenixinspiration.fi).

 

PARANTAVAT UNITARINAT – KIRJOITTAJARYHMÄ

Unitarinat auttavat meitä näkemään suunnan, jota kohti elämämme pyrkii.

Kun kirjoittaa unistaan syntyvää tarinaa, kumpuavat sanat syvältä sisimmästä, samasta lähteestä kuin itse unetkin. Unitarinoiden kirjoittaminen on eheyttävää. Prosessina unitarinat viitoittavat tietä kohti sitä, mitä aidosti olemme.

Ryhmä auttaa löytämään itsessä olevan tarinankertojan ja kirjoittamaan intuitiivisesti, ilman suorituspaineita, sisimmästä tiedosta kumpuavaa voimatarinaa. Ryhmäprosessiin kuuluu unitarinoiden kirjoittaminen itsenäisesti myös tapaamisten välillä. Tekstejä ei tarvitse lukea eikä mitään tarvitse osata.

Ryhmä kokoontuu viitenä keskiviikkoiltana Helsingissä Dream&Soul Art® -työhuoneella, osoitteessa Köydenpunojankatu 4a. Illat ovat 16.1., 30.1., 13.2., 27.2. ja 13.3.2019 klo 17.30-20.00.

Ryhmän hinta on 185€ (sis. alv).

Sitovat ilmoittautumiset ryhmään 7.1. mennessä. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmämaksusta. Jos ryhmään  jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

 

LUOVA UNIOHJAAJA® -KOULUTUS, ensimmäinen moduuli alkaa  18.-19.1. 2019

 Unien ymmärtäminen on itsen ja elämän ymmärtämistä

 
Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne näyttävät suuntaa voidaksemme kasvaa kohti sitä, mitä todella olemme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen. 

Koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen moduuli käynnistyy 18.-19.1. 2019.

Ensimmäinen moduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit sekä ymmärtämään uniasi että ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Koulutuspäivät ovat 18.-19.1., 8.-9.2., 1.-2.3., 15.-16.3., 5.-6.4.2019. Perjantaisin työskentelemme klo 17.30-20.30 ja lauantaisin klo 10-17.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.1.2019. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ensimmäisen moduulin hinta on 800 € (sis. alv 24%). Maksun voi halutessaan suorittaa kuukausierissä.

Kouluttajina toimivat koulutusohjelman kehittäjät Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen.  Lue lisää Luova Uniohjaaja -koulutus.