ANNA INTUITIOSI KIRJOITTAA

Antaudu sisäisen tiedon ohjaukselle.

Tässä työpajassa teemme kirjoitusharjoituksia, joiden avulla luot ja vahvistat yhteyttäsi intuitioon monin eri tavoin. Jotta intuition ääni pääsee kuuluviin, harjoituksiin liittyy aina mielen hiljentäminen. Hiljaisuus on väylä sisäiseen tietoon.

Tämä työpaja on juuri sinulle, joka haluat oppia kuulemaan intuitiotasi yhä vahvemmin ja kuulet myös sisäisen kirjoittamisen kutsun. Jokainen kirjoittaa itselleen, eikä tekstejä tarvitse lukea ääneen. Mitään ei tarvitse osata.

Työpaja järjestetään Dream&Soul ArtÒ -työhuoneella Helsingin keskustassa 9.-10.11. Työskentelemme perjantaina klo 17-20 ja lauantaina klo 10-17.

Viikonlopun hinta on 180€ (sis alv).

Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 26.10. mennessä. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet työpajan maksusta. Jos työpajaan jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ohjaamme työpajan yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (www.fenixinspiration.fi).

 

KIRJOITA TOTUUTESI! -tietoisuuskirjoittamisen ryhmä 3.10. alkaen

Tietoisuuskirjoittaminen opettaa kokoamaan oman voiman ja etsimään viisautta omasta sisimmästä.

Tämä ryhmä keskittyy tietoisuuskirjoittamisen ja oman intuition kuulemisen harjaannuttamiseen. Hiljennämme harhailevan mielen, kysymme hiljaisuudelta itseämme ja annamme kynän kirjoittaa sisimpämme ääntä esiin. Ryhmän yhteinen hiljaisuus tukee jokaisen omaa kirjoittamista. Uimme yhdessä samassa sanojen virrassa. Tekstejä ei arvioida eikä arvostella, eikä niitä tarvitse lukea toisille ääneen, ellei itse halua.

Kokoonnumme viitenä keskiviikkoiltana Helsingissä Dream&Soul Art® -työhuoneella, osoitteessa Köydenpunojankatu 4a. Ilat ovat 3.10., 17.10., 31.10, 14.11. ja 28.11. klo 17.30-19.30.

Sitovat ilmoittautumiset ryhmään 26.9. mennessä. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ryhmän hinta on 150€ (sis. alv).

Ohjaan ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (www.fenixinspiration.fi).

 

DIALOGIA UNITIETOISUUDEN KANSSA – ryhmä Helsingissä 12.9. alkaen

Luon uneni, luon elämäni

Tässä unitietoisuusryhmässä pyrimme aktiiviseen ja vastavuoroiseen dialogiin uniemme kanssa. Pyydämme unilta neuvoa ja ohjausta, elämää rikastuttavia tai tietoisuutta laajentavia kokemuksia sekä tietoisen mielen rajoista vapaata luovuutta. Annamme unien johdattaa meidät laajemman sisäisen tietämyksen äärelle. Opettelemme luovuttamaan ohjat uskomusten ja maailman toiveiden vallassa toimivalta päiväminältä sille meissä, joka tietää.

Tule ryhmään jonkin itsellesi merkityksellisen asian tai kysymyksen kanssa, katsomaan miten unet ja alitajuntasi voisivat valaista kysymystäsi. Opit ohjaamaan uniasi ja mieltäsi ja löytämään yhteyden piileviin voimavaroihisi ja syvempään tietoon.

Ryhmä kokoontuu syksyn aikana viidesti kahden viikon välein. Aktiivinen vuoropuhelu unien kanssa ja piilotajuisen syvätiedon kuuleminen edellyttävät itsenäistä työskentelyä myös ryhmätapaamisten välillä.

Ryhmätapaamiset järjestetään Dream&Soul Art -työhuoneella keskiviikkoiltaisin 12.9., 26.9., 10.10., 24.10. ja 7.11.2018 klo 17.30-20.30.

Ryhmän hinta on 190 € (sis. alv 24%).

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 3.9.2018. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (www.fenixinspiration.fi).

 

LUOVA UNIOHJAAJA® -KOULUTUS, ensimmäinen moduuli alkaa  18.-19.1. 2019

 Unien ymmärtäminen on itsen ja elämän ymmärtämistä

 
Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne näyttävät suuntaa voidaksemme kasvaa kohti sitä, mitä todella olemme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen. 

Koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen moduuli käynnistyy 18.-19.1. 2019.

Ensimmäinen moduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit sekä ymmärtämään uniasi että ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Koulutuspäivät ovat 18.-19.1., 8.-9.2., 1.-2.3., 15.-16.3., 5.-6.4.2019. Perjantaisin työskentelemme klo 17.30-20.30 ja lauantaisin klo 10-17.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.1.2019. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ensimmäisen moduulin hinta on 800 € (sis. alv 24%). Maksun voi halutessaan suorittaa kuukausierissä.

Kouluttajina toimivat koulutusohjelman kehittäjät Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen.  Lue lisää Luova Uniohjaaja -koulutus.