Kokemuksellinen unityöskentelyryhmä verkossa, jo uniin tutustuneille

Uni tuntee sinut.

Tämä verkossa kokoontuva kokemuksellinen unityöskentelyryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet jo aiemmin osallistunut johonkin uniryhmään ja haluat syventää yhteyttäsi omiin uniisi. Työskentelemme unien kanssa kokemuksellisesti ja luovasti yksin ja yhdessä.

Kokoonnumme Zoomissa kolmena tiistai-iltana 4.5., 11.5. ja 18.5. klo 17.30-20. Iltoja ei nauhoiteta.

Ryhmän hinta on 90€+alv24% (yht. 111,60€).

Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 27.4. 2021. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, tai ryhmän keskeyttää ilman lääkärintodistusta ryhmän jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Ryhmää ohjaavat Luova Uniohjaaja® -koulutuksen kehittäjät Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen.

 

JOKIN SINUSSA TIETÄÄ – intuitiivisen kirjoittamisen jatkoryhmä verkossa

Tietoisuuskirjoittaminen on tie omaan alkuperäiseen olemukseen, siihen meissä, joka tietää.

Tämä Jokin sinussa tietää -tietoisuuskirjoittamisen verkkoryhmä on tarkoitettu sinulle, joka olet jo tutustunut tietoisuuskirjoittamiseen jossakin aiemmassa ryhmässä ja haluat nyt syventää kokemustasi harjoittamalla. Aloitamme illat aina meditaatiolla ja siirrymme siitä hiljaisuudessa intuitiiviseen kirjoittamiseen.

Tietoisuuskirjoittamisen illat ovat kuin pieniä retriittejä.

Kokoonnumme Zoomissa neljänä tiistai-iltana klo 17.30-19.30. Illat ovat: 20.4., 4.5., 18.5. ja 1.6. Iltoja ei nauhoiteta.

Ryhmän hinta on 100€ + alv 24% (yht. 124€).

Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 13.4.2021. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, tai ryhmän keskeyttää ilman lääkärintodistusta ryhmän jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Ohjaan ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (http://www.fenixinspiration.fi/ajankohtaista/)

 

Uniohjaajien työnohjaustapaaminen 20.5.2021

Järjestämme kevään 2021 aikana Uniohjaajille® ja Luoville Uniohjaajille® mahdollisuuden unityöskentelyn työnohjaukseen ryhmässä.

Kokoonnumme torstaina 20.5. klo 17.30-19.30.

Työnohjaustapaamisessa tutkimme yhdessä uniohjaukseen liittyviä kysymyksiä, esiin nousseita ilmiöitä ja haasteita. Hyödynnämme työskentelyssä luovia ja intuitiivisia menetelmiä.

Työnohjaukset toteutetaan Zoomissa, eikä tapaamisia nauhoiteta.
Työnohjaajana kanssani toimii Kirsi Virkkunen.
Sitovat ilmoittautumiset työnohjaukseen 12.5. mennessä. Työnohjaustapaaminen toteutuu, mikäli osallistujia on 3 tai enemmän.

Työnohjaustapaamisen hinta on 80€ + alv 24%.

 

Luova Uniohjaaja® -koulutus, omaunimoduuli siirtyy keväälle 2021

HUOM! Luova Uniohjaaja® -koulutuksen ensimmäinen, eli omaunimoduuli, siirtyy koronavirustilanteen myöhemmin määriteltävään ajankohtaan koronavirustilanteen vuoksi.

Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne näyttävät suuntaa voidaksemme kasvaa kohti sitä, mitä todella olemme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen. 

Koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen moduuli käynnistyy seuraavan kerran keväällä 2021.

Ensimmäinen moduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit työskentelemään aktiivisesti uniesi kanssa sekä ymmärtämään ja ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet unista ja niiden kantamasta sisäisestä tiedosta sekä haluavat oppia ymmärtämään omaa unisymboliikkaansa ja työskentelemään aktiivisesti omien uniensa kanssa. Koulutus syventää itsetuntemusta, vahvistaa luovuutta ja opettaa ohjautumaan sisältä käsin.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Ensimmäinen moduuli on edellytys toiseen, eli ammatilliseen, moduuliin osallistumiselle. Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.

Kouluttajakumppaninani toimii Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi)

Koulutus järjestetään Helsingissä.

Lue lisää Luova Uniohjaaja -koulutus.

Luova Uniohjaaja® -koulutus Hämeen kesäyliopistossa syksyllä 2021, päivämäärät julkaistu!

Luova Uniohjaaja® -koulutuksen omaunimoduuli Hämeen kesäyliopistossa Hämeenlinnassa siirtyy koronaepidemian vuoksi syksyyn 2021. Katso uudet päivämäärät.

Tämä ensimmäinen, omaunimoduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit työskentelemään aktiivisesti uniesi kanssa, sekä ymmärtämään uniasi että ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Luova Uniohjaaja® -koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen. Ensimmäinen moduuli on edellytys toiseen, eli ammatilliseen, moduuliin osallistumiselle. Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.

Koulutus järjestetään osin lähiopetuksena ja osin Zoom-verkkotyökalun kautta. Koulutuspäivät ovat seuraavat:

1.-2.10.2021 lähiopetus

8.-9.10.2021 verkko (zoom)

29.-30.10.2021 lähiopetus

19.-20.11.2021 verkko (zoom)

10.-11.12.2021 lähiopetus

Opetus perjantaisin klo 17.30-20.30 ja lauantaisin klo 10-17 (opetusta yht. 60t).

Lisätietoa koulutuksesta tästä linkistä: https://hameenkesayliopisto.fi/koulutus/2842/luova-uniohjaaja-koulutus/

 

LUOVA UNIOHJAAJA® -KOULUTUS, toinen moduuli käynnistyi tammikuussa 2020

Toinen moduuli keskittyy ammatilliseen uniohjaamiseen ja tutustumme siinä myös arkkityyppityöskentelyyn. Arkkityypit ovat psyyken synnynnäisiä mahdollisuuksia, joihin tutustumalla voi löytää varjoon jääneitä voimiaan ja vahvistaa todellista olemustaan. Arkkityypit kuljettavat unennäkijän myös kollektiivisen tiedostumattoman, elämän syvien elementtien äärelle.

Toisen moduulin aikana opitaan uusia unityöskentelyn tapoja, harjoitellaan niitä sekä aiemmin opittuja menetelmiä omien asiakkaiden kanssa ja etsitään itselle ominta tapaa tehdä uniohjausta. Harjoitteluihin saa ryhmätyönohjausta. Jokainen antaa lisäksi koulutuksen loppuvaiheessa näytön valitsemastaan unityöskentelymenetelmästä sekä tekee oppimispäiväkirjaan pohjaavan kirjallisen lopputyön.

Molemmissa moduuleissa annetaan välitehtäviä ja kirjallisuutta luettavaksi.

Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.