Uni tanssii metsään ja merelle

Uniohjaajien®, Luova Uniohjaajien® ja Luova Uniohjaaja®- koulutuksen ensimmäisen moduulin käyneille jatkokoulutuspäivä kulttuurikeskus Sofiassa Vuosaaressa 13.5.2023 klo 10-17.

Järjestämme yhdessä Sari Marinin kanssa kokemuksellisen jatkokoulutuspäivän, jossa unien kanssa työskennellään kehollisesti ja luovan liikkeen kautta luonnossa – metsässä ja meren äärellä. Luonto kutsuu meitä avautumaan myös unien kollektiiviselle tasolle. Työskentelemme mahdollisuuksien mukaan enimmäkseen ulkona, varaudu siis säänmukaisin varustein. Käytössämme on myös takkahuone.

Sofia kulttuurikeskuksessa on hotelli, jos tulet kauempaa ja tarvitset yöpaikan. Sofiassa on myös lounasmahdollisuus ja kahvila, josta saa välipalaa. (https://www.sofia.fi)

Sari Marin on Luova Uniohjaaja®, tanssija ja tanssi-liiketerapeutti ja opiskelee tällä hetkellä  luontoterapeutiksi. (https://www.sarimarintanssi-liiketerapeutti.com)

Koulutuspäivän hinta on 135 € + alv 24 %.

Ilmoittautumiset: anne.lindholm-karki@kolumbus.fi. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 26.4.2023. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin ilman lääkärintodistusta, peritään puolet koulutuksen maksusta. Jos koulutukseen jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaisuudessaan.

 

ANTAUDU UNIESI SYVYYDELLE -uniryhmä verkossa 19.9.2023 alkaen

Tässä intuitiivisessa ja luovassa uniryhmässä teemme sekä mielikuvamatkoja uniin että lähestymme unia liikkeen ja kuvallisen työskentelyn moniaistisin keinoin. Työskentelyyn liittyy aina oleellisesti kirjoittaminen. Kirjoittaminen antaa kokemukselle sanat kairaten matkaa syvempään tietoisuuteen ja unen kantaman tiedon ymmärtämiseen.

Mielikuvamatka uneen on yksi tietoisen unennäön muodoista. Mielikuvassa unta voi esimerkiksi muuttaa, sen tunnelmaa voi vahvistaa, johonkin unen symboliin voi tutustua syvemmin tai vaikkapa jatkaa kesken jäänyttä unta. Mielikuvilla on sisäisyyttä muuttava voima.

Liikkeen ja kuvallisen unityöskentelyn ytimessä on luovaan ja vapaaseen tilaan antautuminen. Avaudumme sille, mitä alitajunnasta nousee ja ilmaisemme sitä liikkein, värein ja muodoin. Luova työskentely avaa uuden, avaramman ikkunan uneen.

Työskentely on intuitiivista, luovaa ja kokemuksellista, ei älyllisesti unen sisältöä analysoivaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ryhmässä käytettävistä menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät.

Kokoonnumme Zoomissa kuutena tiistai-iltana klo 17.15-19.30. Iltoja ei nauhoiteta. Illat ovat: 19.9., 3.10., 17.10., 31.10., 14.11. ja 28.11.

Uniryhmä toteutetaan yhteistyössä Hämeen kesäyliopiston kanssa. Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (http://www.fenixinspiration.fi/)

Lisätietoa saat meiltä ohjaajilta, ilmoittautumiset suoraan Hämeen kesäyliopistoon: www.hameenkesayliopisto.fi/koulutus/4538 

 

 

Seuraava LUOVA UNIOHJAAJA® -koulutuksen omaunimoduuli alkaa syyskuussa!

Luova Uniohjaaja® -koulutuksen ensimmäinen, eli omaunimoduuli, käynnistyy verkko- ja lähiopetuksen yhdistelmänä viikonloppuna 23.-24.9 Suomenlinnassa

Unet kumpuavat todellisesta olemuksestamme. Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen. Unet ruokkivat luovuutta ja avaavat yhteyttä intuitioon. Unet elävöittävät meidät.

Luova Uniohjaaja® -koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen eli omaunimoduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn. Se tarjoaa mahdollisuuden syventää suhdettasi uniin ja intuitioon. Saat yhteyden sisäisen maailmasi rikkauteen ja avaruuteen sekä mahdollisuuden ihmetellä sen viisautta ja moniulotteisuutta yhdessä muiden unista koskettuneiden kanssa. Harjoitamme aktiivista unennäköä. Aktiivinen unennäkö on yhteyttä sisäiseen ja noeettiseen tietoon: unien, mielikuvien, näkyjen ja synkronismin arvostamista ja niiden ottamista osaksi jokapäiväistä elämää. Aktiivinen unennäkö avaa portin poeettiseen tietoisuuteemme.

Meditaatio ja yhteys intuitioon ovat luovan unityöskentelyn kivijalka. Tässä ensimmäisessä moduulissa työskentelemme kokemuksellisesti yksinomaan omien unien kanssa käyttäen luovia ja intuitiivisia menetelmiä: unitietoisuuskirjoittamista, symboleja, kuvia, mielikuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Monitaiteisuudessa on voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet unista ja niiden kantamasta sisäisestä tiedosta sekä haluavat oppia ymmärtämään omaa unisymboliikkaansa ja työskentelemään aktiivisesti omien uniensa kanssa. Koulutus syventää itsetuntemusta, vahvistaa luovuutta ja intuitiota sekä opettaa kuuntelemaan sisimmän ohjausta.

Koulutusryhmään otetaan max 10 osallistujaa.

Koulutus toteutetaan keväällä 2023 lähi- ja verkko-opetuksen yhdistelmänä seuraavasti:

la-su 23.-24.9. klo 10-17 (lähi)

pe 13.10. klo 17.30-20.30 ja la 14.10. klo 10-17 (verkko)

la-su 4.-5.11. klo 10-17 (lähi)

pe 17.11. klo 17.30-20-30 ja la 18.11. klo 10-17 (verkko)

la-su 9.-10.12. klo 10-17 (lähi)

Lähipäivät toteutetaan Helsingissä, Suomenlinnan Tynnyrintekijän huoneella. 

Suomenlinnan ainutlaatuinen, hiljainen ja taianomainen tunnelma tukee sisäistä työskentelyä ja luovuuden lentoa. Suomenlinnaan pääsee suoraan Kauppatorilta HSL:n lautalla, matka kestää vajaat 15 minuuttia. Verkko-osuudet toteutetaan Zoomilla.

Koulutuksen hinta on 1050€ + alv 24% ( = 1302€). Koulutus on mahdollista maksaa 1-4 erässä koulutuskuukausien aikana.

Ilmoittautumiset: anne.lindholm-karki@kolumbus.fi tai kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 31.8. 2023. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet koulutuksen maksusta. Jos koulutukseen jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, tai koulutuksen keskeyttää ilman lääkärintodistusta koulutuksen jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen. Ensimmäinen moduuli on edellytys toiseen, eli ammatilliseen, moduuliin osallistumiselle. Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.

Kouluttajakumppaninani toimii Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi).

Lue uniohjauksesta lisää sivuilta Luova Uniohjaus

 

Uniryhmä Uniohjaajille®, Luoville Uniohjaajille® sekä Luova Uniohjaaja® -koulutuksen omaunimoduulin suorittaneille käynnistyi

Haluatko sukeltaa uniesi mysteeriin yhdessä toisten kokeneiden unennäkijöiden kanssa?

Järjestämme yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa keväällä 2023 kerran kuukaudessa kokoontuvan konkareiden kokemuksellisen uniryhmän verkossa.

Ryhmä on kohdistettu Uniohjaajille®, Luoville Uniohjaajille® sekä Luova Uniohjaaja® -koulutuksen omaunimoduulin suorittaneille.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa tiistai-iltaisin klo 17.30-19.30. Illat ovat 17.1., 14.2., 14.3., 11.4. ja 9.5.

Ryhmän hinta on 175€ + alv 24%.

Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on maanantai 9.1.2023.

Tule uniesi yhteyteen hiljentymään merkityksen äärelle ja kuulemaan unitietäjäsi syvää viisautta!

 

Intuitiivisen tietoisuuskirjoittamisen ryhmä käynnistyi 31.1.2023

Kuuntele sisimpäsi viisautta kirjoittaen.

Intuitiivinen tietoisuuskirjoittaminen on antautumisen taidetta – antautumista hiljaisuudelle ja omalle syvyydelle. Illat ovat retriitinomaisia, jokainen kirjoittaa ohjatusti itsekseen ja itselleen, kuitenkin ryhmän kollektiivisesta voimasta ammentaen.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa tiistai-iltaisin klo 17.30-19.00 verkossa, zoom-työkalua hyödyntäen. Illat ovat 31.1., 28.2., 28.3., 25.4. ja  23.5. Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (www.fenixinspiration.fi).  Ryhmän hinta on 135€ + alv 24%.

Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 24.1.