Unista kirjoittamisen ryhmä Helsingissä 5.9. alkaen

Unista kirjoittaja kulkee transformaation tietä.

Joka yö jokin meissä luo ainutkertaisen taideteoksen, unen, joka on rehellinen kuva sisäisestä ja ulkoisesta elämästämme. Uni tuntee meidät ja ohjaa meitä oikeaan suuntaan.

Uni, elämän peili, on spontaani luova tuotos, joka taipuu mielihyvin runoiksi, saduiksi ja tarinoiksi ja tarjoaa siten kirjoittajalle aina jotakin merkityksellistä, mistä lähteä liikkeelle. Kun hiljennymme kirjoittamaan uniemme ääreen, kuulemme sisältämme kumpuavat runojen, satujen ja tarinoiden idut. Unet ovat hyvä sytyke luovalle ilmaisulle, joka peilaa aina myös sisimpämme syvimpiä heijastuksia ja ohjaa meitä kohti todellista itseämme. Runojen, satujen ja tarinoiden suojissa voimme ilmaista syvimpäämme aidosti ja irrottaa analysoinnin loputtomasta vaateesta. Kun vapaudumme ymmärtämisen pakosta, kuulemme herkemmin paitsi sen, mikä on tärkeää juuri nyt, myös tulevasta kaikuvan hennon kutsun. Kirjoittamalla unista voimme luoda uutta.

Lähde mukaan syksynmittaiselle matkalle, kirjoittamaan itseäsi kohti muutosta, jota sisimpäsi kaipaa.

Unista kirjoittamisen ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 5.9., 19.9., 3.10., 17.10., 31.10., 14.11. ja 28.11.2018 klo 17.30-20.30 . Ryhmä kokoontuu Helsingissä, Dream&Soul Art® -työtilassa, osoitteessa Lönnrotinkatu 45C.

Ryhmän hinta on 260€ (sis. alv 24%).

Sitovat ilmoittautumiset 27.8.2018 mennessä. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (www.fenixinspiration.fi).

 

DIALOGIA UNITIETOISUUDEN KANSSA – ryhmä Helsingissä 12.9. alkaen

Luon uneni, luon elämäni

Tässä unitietoisuusryhmässä pyrimme aktiiviseen ja vastavuoroiseen dialogiin uniemme kanssa. Pyydämme unilta neuvoa ja ohjausta, elämää rikastuttavia tai tietoisuutta laajentavia kokemuksia sekä tietoisen mielen rajoista vapaata luovuutta. Annamme unien johdattaa meidät laajemman sisäisen tietämyksen äärelle. Opettelemme luovuttamaan ohjat uskomusten ja maailman toiveiden vallassa toimivalta päiväminältä sille meissä, joka tietää.

Tule ryhmään jonkin itsellesi merkityksellisen asian tai kysymyksen kanssa, katsomaan miten unet ja alitajuntasi voisivat valaista kysymystäsi. Opit ohjaamaan uniasi ja mieltäsi ja löytämään yhteyden piileviin voimavaroihisi ja syvempään tietoon.

Ryhmä kokoontuu syksyn aikana viidesti kahden viikon välein. Aktiivinen vuoropuhelu unien kanssa ja piilotajuisen syvätiedon kuuleminen edellyttävät itsenäistä työskentelyä myös ryhmätapaamisten välillä.

Ryhmätapaamiset järjestetään Dream&Soul Art -työhuoneella keskiviikkoiltaisin 12.9., 26.9., 10.10., 24.10. ja 7.11.2018 klo 17.30-20.30.

Ryhmän hinta on 190 € (sis. alv 24%).

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 3.9.2018. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (www.fenixinspiration.fi).

 

LUOVA UNIOHJAAJA® -KOULUTUS, ensimmäinen moduuli alkaa  18.-19.1. 2019

 Unien ymmärtäminen on itsen ja elämän ymmärtämistä

 
Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne näyttävät suuntaa voidaksemme kasvaa kohti sitä, mitä todella olemme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen. 

Koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen moduuli käynnistyy 18.-19.1. 2019.

Ensimmäinen moduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit sekä ymmärtämään uniasi että ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Koulutuspäivät ovat 18.-19.1., 8.-9.2., 1.-2.3., 15.-16.3., 5.-6.4.2019. Perjantaisin työskentelemme klo 17.30-20.30 ja lauantaisin klo 10-17.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 7.1.2019. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ensimmäisen moduulin hinta on 800 € (sis. alv 24%). Maksun voi halutessaan suorittaa kuukausierissä.

Kouluttajina toimivat koulutusohjelman kehittäjät Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen.  Lue lisää Luova Uniohjaaja -koulutus.