JOKIN SINUSSA TIETÄÄ -tietoisuuskirjoittamisen ryhmä verkossa 31.8. alkaen

Tietoisuuskirjoittaminen on henkisen kasvun ja intuition harjoittamisen menetelmä. Tietoisuuskirjoittamisessa kuljemme meditaation avulla kohti hiljaista sisäistä tilaa, josta käsin voimme kirjoittaen kuulla omaa syvätietoamme. Kirjoittaja tekee matkaa päästä sydämeen, älystä viisauteen, tekemisestä olemiseen.

Tietoisuuskirjoittaminen on luottamusta siihen, että jokin minussa tietää.

Seuraava Jokin sinussa tietää -tietoisuuskirjoittamisen ryhmä käynnistyy verkossa tiistaina 31.8. klo 17.30-20. Ryhmä kokoontuu seitsemänä tiistai-iltana kahden viikon välein aikavälillä 31.8.-23.11.2021. Illat ovat kuin pieniä retriittejä.

Käytämme Zoom-verkkotyökalua. Iltoja ei nauhoiteta. Ryhmän hinta on 231 € + alv 24% (= 286,44 € sis alv). Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 23.8.2021. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, tai ryhmän keskeyttää ilman lääkärintodistusta ryhmän jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (www.fenixinspiration.fi).

 

UNIOHJAAJIEN ILTAPÄIVÄTREFFIT verkossa 14.10.2021

Järjestämme jälleen tulevana syksynä uniohjaajien iltapäivätreffit verkossa.

Uniohjaajien iltapäivätreffeillä 14.10. klo 16-19 voit tutustua toisiin unien kanssa työskenteleviin, pidät omaa unityöskentelyäsi elävänä ja saat kenties uusia ideoita unien äärellä työskentelyyn. Aikaa on varattu myös yhteiselle keskustelulle unien ja niistä heränneiden kysymysten äärellä.

Unitreffien hinta on 30€ + alv 24% ja viimeinen ilmoittautumispäivä pe 8.10.

Käytämme Zoom-ohjelmaa. Tapaamista ei nauhoiteta. Ohjaamme treffejä yhdessä Kirsin kanssa.

Tervetuloa kutomaan yhteistä unien kudelmaa uniohjaajien verkkotreffeille!

 

Luova Uniohjaaja® -koulutus, omaunimoduuli Helsingissä käynnistyy 15.1.2022

Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne näyttävät suuntaa voidaksemme kasvaa kohti sitä, mitä todella olemme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen.

Luova Uniohjaaja® -koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen eli omaunimoduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit työskentelemään aktiivisesti uniesi kanssa sekä ymmärtämään ja ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet unista ja niiden kantamasta sisäisestä tiedosta sekä haluavat oppia ymmärtämään omaa unisymboliikkaansa ja työskentelemään aktiivisesti omien uniensa kanssa. Koulutus syventää itsetuntemusta, vahvistaa luovuutta ja opettaa ohjautumaan sisältä käsin.

Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksen yhdistelmänä seuraavasti:

la-su 15.-16.1. klo 10-17 (lähi)
pe 4.2. klo 17.30-20.30 ja la 5.2. klo 10-17 (verkko)
la-su 26.-27.2. klo 10-17 (lähi)
pe 18.3. klo 17.30-20.30 ja la 19.3. klo 10-17 (verkko)
9.-10.4. klo 10-17 (lähi)
Koulutustila Helsingissä tarkentuu myöhemmin.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Ensimmäinen moduuli on edellytys toiseen, eli ammatilliseen, moduuliin osallistumiselle. Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.

Kouluttajakumppaninani toimii Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi).

Lue uniohjauksesta lisää sivuilta Luova Uniohjaus.

 

Luova Uniohjaaja® -koulutus Hämeen kesäyliopistossa syksyllä 2021, päivämäärät julkaistu!

Luova Uniohjaaja® -koulutuksen omaunimoduuli Hämeen kesäyliopistossa Hämeenlinnassa siirtyy koronaepidemian vuoksi syksyyn 2021. Katso uudet päivämäärät.

Tämä ensimmäinen, omaunimoduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit työskentelemään aktiivisesti uniesi kanssa, sekä ymmärtämään uniasi että ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Luova Uniohjaaja® -koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen. Ensimmäinen moduuli on edellytys toiseen, eli ammatilliseen, moduuliin osallistumiselle. Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.

Koulutus järjestetään osin lähiopetuksena ja osin Zoom-verkkotyökalun kautta. Koulutuspäivät ovat seuraavat:

1.-2.10.2021 lähiopetus

8.-9.10.2021 verkko (zoom)

29.-30.10.2021 lähiopetus

19.-20.11.2021 verkko (zoom)

10.-11.12.2021 lähiopetus

Opetus perjantaisin klo 17.30-20.30 ja lauantaisin klo 10-17 (opetusta yht. 60t).

Lisätietoa koulutuksesta tästä linkistä: https://hameenkesayliopisto.fi/koulutus/2842/luova-uniohjaaja-koulutus/