UNISTA TAITEEKSI JA TARINOIKSI 25.-26.5. Helsingissä

Unista taiteeksi ja tarinoiksi -viikonloppukurssi Kulttuurikeskus Sofiassa 25.-26.5.

Tämän keväisen unitaidekurssin tavoitteena on vahvistaa yhteyttä uniin ja luovuuteen, intuitioon ja elämänvoimaan. Ja kun kyse on unista, aina vahvistuu myös syvä itsetuntemus.

Käytämme kurssilla luovia menetelmiä monipuolisesti: kuvan tekemistä ja kirjoittamista, liikettä ja mielikuvia. Mitään ei tarvitse osata, kurssin tavoitteena ei ole taiteellinen harjaantuneisuus, vaan kohdevalon kääntäminen sisäänpäin ja yhteyden vahvistuminen uniin ja luovuuteen.

Unet ovat sekä portti luovuuteen että osa luovuuden ydintä.

Kurssin ohjaavat:

Anne Lindholm-Kärki, Psykoterapeutti, TRO, Luova Uniohjaaja® –koulutuksen kehittäjä ja Tietokirjailija

Kirsi Virkkunen, Työnohjaaja (STOry), Kirjallisuusterapiaohjaaja, Luova Uniohjaaja® –koulutuksen kehittäjä, Taideterapeuttiopiskelija

Kurssi järjestetään Kulttuurikeskus Sofiassa 25.-26.5.2019, sekä la että su klo 10-17. Kurssiveloitus on 225€. Maksu sisältää ohjelman, taidemateriaalit sekä aamu- ja iltapäivällä kahvit/teet. Lounasta on tarjolla omakustannushintaan.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään pe 10.5.2019 verkossa,  Ihmissuhdetyö ry:n sivujen kautta.

Kulttuurikeskus Sofian ruokailu- ja majoitusedut:

Kulttuurikeskus Sofiassa on tilaisuuteemme osallistujilla mahdollisuus syödä lounasta omakustannushintaan 12 euroa (maksetaan Sofian vastaanottoon). Sinulla on mahdollisuus varata majoitus kulttuurikeskus Sofiasta sopimushintaan 60 euroa / 1 hengen huone ja 80 euroa / 2 hengen huone (sisältää aamiaisen). Varaa huone suoraan Sofiasta reception@sofia.fi . Mainitse varauksessasi, että osallistut viikonloppukurssillemme.

Tilaisuuden järjestää Ihmissuhdetyö ry yhteistyössä Sivis-opintokeskuksen kanssa.

 

UNIOHJAAJIEN JATKOKOULUTUSPÄIVÄ 29.3. SUOMENLINNASSA KLO 10-18

UNIOHJAAJIEN JATKOKOULUTUSPÄIVÄ  Uniohjaajille ja Luova Uniohjaaja -koulutuksen ensimmäisen moduulin suorittaneille järjestetään Suomenlinnassa perjantaina 29.3. klo 10-18!

Tämän jatkokoulutuspäivän aiheena on aktiivinen unennäkö ja dialogi unitietoisuuden kanssa. Päivän tavoitteena on pitää suhdetta omiin uniin elävänä ja sen vuoksi tarjota kokemuksellisia mahdollisuuksia omien unien kanssa työskentelyyn. Päivän ohjelma painottuu työskentelyyn luovin ja intuitiivisin menetelmin.

Päivän hinta on 130€ (sis. alv). Tarjoamme aamu- ja iltapäiväkahvit ja -teet. Lounas on omakustanteinen jossakin Suomenlinnan lounaspaikoista oman valinnan mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset joko minulle tai Kirsille (kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi) 22.2.19 mennessä. Huomioithan varhaisen ilmoittautumispäivän, se seuraa Suomenlinnan kokoustilojen varausvahvistusaikataulua!
Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet jatkokoulutuspäivän maksusta. Jos koulutukseen jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

 

JOKIN SINUSSA TIETÄÄ – anna intuitiosi kirjoittaa – ryhmä käynnistyy syyskuussa

Antaudu sisäisen tiedon ohjaukselle.

Tässä ryhmässä virittäydymme intuition taajuudelle moniaistisesti ja teemme inspiroivia kirjoitusharjoituksia, joiden avulla luot ja vahvistat yhteyttäsi intuitioon monin eri tavoin. Annamme äänen myös unille, uni tuntee sinut. Jotta intuition ääni pääsee kuuluviin, harjoituksiin liittyy aina mielen hiljentäminen. Hiljaisuus on väylä sisäiseen tietoon.

Tämä ryhmä on juuri sinulle, joka haluat oppia kuulemaan intuitiotasi yhä vahvemmin ja kuulet myös sisäisen kirjoittamisen kutsun. Jokainen kirjoittaa itselleen, eikä tekstejä tarvitse lukea ääneen. Mitään ei tarvitse osata.

Ryhmä kokoontuu Hakaniemessä, Luova Kulma- työtilassa joka toinen keskiviikkoilta, yhteensä 7 kertaa klo 17.30-20. Illat ovat 4.9., 18.9., 2.10., 16.10. 30.10, 13.11. ja 27.11.2019.

Ryhmän hinta on 260€ (sis alv).

Sitovat ilmoittautumiset ma 12.8.2019 mennessä. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut; tai kurssin keskeyttää sen jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Ohjaan ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (http://www.fenixinspiration.fi).

 

LUOVA UNIOHJAAJA® -KOULUTUS, ensimmäinen moduuli alkaa syyskuussa 2019

 Unien ymmärtäminen on itsen ja elämän ymmärtämistä

 
Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne näyttävät suuntaa voidaksemme kasvaa kohti sitä, mitä todella olemme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen. 

Koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen moduuli käynnistyy 20.-21.9 2019.

Ensimmäinen, omaunimoduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit sekä ymmärtämään uniasi että ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Koulutus järjestetään Helsingissä.

Koulutusviikonloput ovat 20.-21.9., 11.-12.10., 1.-2.11., 22.-23.11. ja 13.-14.12.  Perjantaisin työskentelemme klo 17.30-20.30 ja lauantaisin klo 10-17.

Ensimmäisen moduulin hinta on 800 € + alv 24%.  Maksun voi halutessaan suorittaa kuukausierissä.

Sitovat ilmoittautumiset ensimmäiseen moduuliin 23.8.2019 mennessä. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut; tai kurssin keskeyttää sen jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Kouluttajina toimivat koulutusohjelman kehittäjät Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen.  Lue lisää Luova Uniohjaaja -koulutus.

LUOVA UNIOHJAAJA® -KOULUTUS, toinen moduuli alkaa tammikuussa 2020

Toinen moduuli keskittyy ammatilliseen uniohjaamiseen ja tutustumme siinä myös arkkityyppityöskentelyyn. Arkkityypit ovat psyyken synnynnäisiä mahdollisuuksia, joihin tutustumalla voi löytää varjoon jääneitä voimiaan ja vahvistaa todellista olemustaan. Arkkityypit kuljettavat unennäkijän myös kollektiivisen tiedostumattoman, elämän syvien elementtien äärelle.

Toisen moduulin aikana opitaan uusia unityöskentelyn tapoja, harjoitellaan niitä sekä aiemmin opittuja menetelmiä omien asiakkaiden kanssa ja etsitään itselle ominta tapaa tehdä uniohjausta. Harjoitteluihin saa ryhmätyönohjausta. Jokainen antaa lisäksi koulutuksen loppuvaiheessa näytön valitsemastaan unityöskentelymenetelmästä sekä tekee oppimispäiväkirjaan pohjaavan kirjallisen lopputyön.

Molemmissa moduuleissa annetaan välitehtäviä ja kirjallisuutta luettavaksi.

Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.

Toinen, ammatillisen luovan uniohjaamisen, moduuli käynnistyy keväällä 2020. Koulutus järjestetään Helsingissä. Moduuli koostuu kuudesta viikonlopusta, jotka ovat 18.-19.1., 8.-9.2., 29.2.-1.3., 21.-22.3., 18.-19.4. ja 16.-17.5.

Toisen moduulin hinta on 1450 € + alv 24%. Moduulin voi maksaa erissä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.12.2019. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut; tai kurssin keskeyttää sen jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Kouluttajina toimivat koulutusohjelman kehittäjät Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen.