KOHTAA UNESI – KOHTAAT ITSESI – uniryhmä verkossa 18.10.2022 alkaen

Kohtaa unesi – kohtaat itsesi – verkkouniryhmä Hämeen kesäyliopistossa

Uni on sisäinen peili, joka näyttää ihmisen sellaisena kuin hän on. Se on syvintä ja laajinta materiaalia, jota ihmisestä ja hänen elämästään voi saada. Uni muistaa kadonneet voimavaramme, piileskelevät vahvuutemme, todellisen luontomme.

Uni tietää.

Tässä uniryhmässä työskennellään ohjatusti omien unien kanssa. Opit perusasiat unityöskentelystä sekä menetelmiä, joita voit soveltaa myöhemmin kotona. Työskentelemme unien kanssa luovasti mm. kirjoittaen ja mielikuvien avulla. Hiljaisuus on portti sisäiseen tietoon ja unien viisauteen, siksi aloitamme unityöskentelyn aina meditaatiolla.

Uniryhmä kokoontuu verkossa, Zoom-ohjelmaa hyödyntäen, viitenä tiistai-iltana klo 17-20. Illat ovat  18.10., 1.11., 15.11., 29.11. ja 13.12.2022. Toteutus on reaaliaikainen, iltoja ei nauhoiteta. Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (http://www.fenixinspiration.fi/). Ryhmän hinta on 220€.

Ilmoittautumiset Hämeen kesäyliopistolle 16.10.2022 mennessä: https://hameenkesayliopisto.fi/koulutus/3739/kohtaa-unesi-kohtaat-itsesi/ 

 

UNIOHJAAJIEN ILTAPÄIVÄTREFFIT verkossa to 3.11. klo 17-20

Järjestämme tänäkin syksynä UNIOHJAAJIEN ILTAPÄIVÄTREFFIT verkossa. Iltapäivätreffeille 3.11. ovat tervetulleita kaikki Uniohjaajat®, Luovat Uniohjaajat® ja Luova Uniohjaaja® –koulutuksen ykkösmoduulin käyneet.

Uniohjaajien iltapäivätreffeillä 3.11. klo 17-20 voit tutustua toisiin unien kanssa työskenteleviin, pidät omaa unityöskentelyäsi elävänä ja saat kenties uusia ideoita unien äärellä työskentelyyn. Aikaa on varattu myös yhteiselle keskustelulle unien ja niistä heränneiden kysymysten äärellä.

Unitreffien hinta on 30€ + alv 24% ja viimeinen ilmoittautumispäivä to 27.10.

Käytämme Zoom-ohjelmaa. Tapaamista ei nauhoiteta. Ohjaamme treffejä yhdessä Kirsin kanssa.

Tervetuloa kutomaan yhteistä unien kudelmaa uniohjaajien verkkotreffeille!

 

LUOVA UNIOHJAAJA® -koulutuksen omaunimoduuli käynnistyy 14.1.2023

Luova Uniohjaaja® -koulutuksen ensimmäinen, eli omaunimoduuli, käynnistyy verkko- ja lähiopetuksen yhdistelmänä 14.1.2023.

Unet kumpuavat todellisesta olemuksestamme. Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen. Unet ruokkivat luovuutta ja avaavat yhteyttä intuitioon. Unet elävöittävät meidät.

Luova Uniohjaaja® -koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen eli omaunimoduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn. Se tarjoaa mahdollisuuden syventää suhdettasi uniin ja intuitioon. Saat yhteyden sisäisen maailmasi rikkauteen ja avaruuteen sekä mahdollisuuden ihmetellä sen viisautta ja moniulotteisuutta yhdessä muiden unista koskettuneiden kanssa. Harjoitamme aktiivista unennäköä. Aktiivinen unennäkö on yhteyttä sisäiseen ja noeettiseen tietoon: unien, mielikuvien, näkyjen ja synkronismin arvostamista ja niiden ottamista osaksi jokapäiväistä elämää. Aktiivinen unennäkö avaa portin poeettiseen tietoisuuteemme.

Meditaatio ja yhteys intuitioon ovat luovan unityöskentelyn kivijalka. Tässä ensimmäisessä moduulissa työskentelemme kokemuksellisesti yksinomaan omien unien kanssa käyttäen luovia ja intuitiivisia menetelmiä: unitietoisuuskirjoittamista, symboleja, kuvia, mielikuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Monitaiteisuudessa on voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet unista ja niiden kantamasta sisäisestä tiedosta sekä haluavat oppia ymmärtämään omaa unisymboliikkaansa ja työskentelemään aktiivisesti omien uniensa kanssa. Koulutus syventää itsetuntemusta, vahvistaa luovuutta ja intuitiota sekä opettaa kuuntelemaan sisimmän ohjausta.

Koulutusryhmään otetaan max 10 osallistujaa.

Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksen yhdistelmänä seuraavasti:

la-su 14.-15.1. klo 10-17 (lähi)

pe 3.2. klo 17.30-20.30 ja la 4.2. klo 10-17 (verkko)

la-su 25.-26.2. klo 10-17 (lähi)

pe 10.3. klo 17.30-20-30 ja la 11.3. klo 10-17 (verkko)

ke 29.3. klo 17.30-20.30 (verkkoilta)

la-su 15.-16.4. klo 10-17 (lähi)

Lähipäivät toteutetaan Helsingissä, Suomenlinnan Tynnyrintekijän huoneella. Suomenlinnan ainutlaatuinen, hiljainen ja taianomainen tunnelma tukee sisäistä työskentelyä ja luovuuden lentoa. Suomenlinnaan pääsee suoraan Kauppatorilta HSL:n lautalla, matka kestää vajaat 15 minuuttia. Verkko-osuudet toteutetaan Zoomilla.

Koulutuksen hinta on 1050€ + alv 24% ( = 1302€). Koulutus on mahdollista maksaa 1-4 erässä koulutuskuukausien aikana.

Ilmoittautumiset:  anne.lindholm-karki@kolumbus.fi tai kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi.  Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 14.12.2022. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet koulutuksen maksusta. Jos koulutukseen jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, tai koulutuksen keskeyttää ilman lääkärintodistusta koulutuksen jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Ensimmäinen moduuli on edellytys toiseen, eli ammatilliseen, moduuliin osallistumiselle. Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.

Kouluttajakumppaninani toimii Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi).

Lue uniohjauksesta lisää sivuilta Luova Uniohjaus