KOHTAA UNESI – KOHTAAT ITSESI -uniryhmä verkossa 11.1.2021 alkaen

KOHTAA UNESI – KOHTAAT ITSESI – verkkouniryhmä Hämeen kesäyliopistossa

Uni on sisäinen peili, joka näyttää ihmisen sellaisena kuin hän on. Se on syvintä ja laajinta materiaalia, jota ihmisestä ja hänen elämästään voi saada. Uni muistaa kadonneet voimavaramme, piileskelevät vahvuutemme, todellisen luontomme.

Uni tietää.

Tässä uniryhmässä työskennellään ohjatusti omien unien kanssa. Opit perusasiat unityöskentelystä sekä menetelmiä, joita voit soveltaa myöhemmin kotona. Työskentelemme unien kanssa luovasti mm. kirjoittaen ja mielikuvien avulla. Hiljaisuus on portti sisäiseen tietoon ja unien viisauteen, siksi aloitamme unityöskentelyn aina meditaatiolla.

Uniryhmä kokoontuu verkossa, Zoom-ohjelmaa hyödyntäen, viitenä tiistai-iltana klo 17-20. Illat ovat 11.1., 25.1., 8.2., 22.2. ja 8.3.2022. Toteutus on reaaliaikainen, iltoja ei nauhoiteta. Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa ( http://www.fenixinspiration.fi/). Ryhmän hinta on 220€.

Ilmoittautumiset Hämeen kesäyliopistolle 28.12.2021 mennessä: https://hameenkesayliopisto.fi/koulutus/3569/kohtaa-unesi-kohtaat-itsesi/

 

Luova Uniohjaaja® -koulutuksen omaunimoduuli käynnistyy tammikuussa

Luova Uniohjaaja® -koulutuksen ensimmäinen, eli omaunimoduuli, käynnistyy verkko- ja lähiopetuksen yhdistelmänä 15.1. 2022.

Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne näyttävät suuntaa voidaksemme kasvaa kohti sitä, mitä todella olemme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen.

Luova Uniohjaaja® -koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen eli omaunimoduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit työskentelemään aktiivisesti uniesi kanssa sekä ymmärtämään ja ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneet unista ja niiden kantamasta sisäisestä tiedosta sekä haluavat oppia ymmärtämään omaa unisymboliikkaansa ja työskentelemään aktiivisesti omien uniensa kanssa. Koulutus syventää itsetuntemusta, vahvistaa luovuutta ja opettaa ohjautumaan sisältä käsin.

Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksen yhdistelmänä seuraavasti:

la-su 15.-16.1. klo 10-17 (lähi)
pe 4.2. klo 17.30-20.30 ja la 5.2. klo 10-17 (verkko)
la-su 26.-27.2. klo 10-17 (lähi)
pe 18.3. klo 17.30-20.30 ja la 19.3. klo 10-17 (verkko)
9.-10.4. klo 10-17 (lähi)

Lähipäivät toteutetaan Helsingissä, Suomenlinnan Tynnyrintekijän huoneella. Suomenlinnan ainutlaatuinen, hiljainen ja taianomainen tunnelma tukee sisäistä työskentelyä ja luovuuden lentoa. Suomenlinnaan pääsee suoraan Kauppatorilta HSL:n lautalla, matka kestää vajaat 15 minuuttia. Verkko-osuudet toteutetaan Zoomilla.

Koulutuksen hinta on 990€ + alv 24% ( = 1227,60€).

Ilmoittautumiset joko minulle anne.lindholm-karki@kolumbus.fi tai Kirsille kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 20.12.2021. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet koulutuksen maksusta. Jos koulutukseenn jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, tai koulutuksen keskeyttää ilman lääkärintodistusta koulutuksen jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Ensimmäinen moduuli on edellytys toiseen, eli ammatilliseen, moduuliin osallistumiselle. Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön saa suoritettuaan molemmat moduulit hyväksytysti.

Kouluttajakumppaninani toimii Kirsi Virkkunen (www.fenixinspiration.fi).

Lue uniohjauksesta lisää sivuilta Luova Uniohjaus.

 

JOKIN SINUSSA TIETÄÄ -tietoisuuskirjoittamisen verkkoryhmä 18.1.2022 alkaen

Tietoisuuskirjoittaminen on henkisen kasvun ja intuition harjoittamisen menetelmä. Tietoisuuskirjoittamisessa kuljemme meditaation avulla kohti hiljaista sisäistä tilaa, josta käsin voimme kirjoittaen kuulla omaa syvätietoamme. Kirjoittaja tekee matkaa päästä sydämeen, älystä viisauteen, tekemisestä olemiseen. Tietoisuuskirjoittaminen on luottamusta siihen, että jokin minussa tietää.

Seuraava JOKIN SINUSSA TIETÄÄ -tietoisuuskirjoittamisen ryhmä käynnistyy verkkototeutuksena tiistaina 18.1.2022 klo 17.30-20. Ryhmä kokoontuu seitsemänä tiistai-iltana kahden viikon välein aikavälillä 18.1.-12.4.2022. Käytämme zoom-työkalua emmekä nauhoita iltoja.

Illat ovat kuin pieniä retriittejä.

Ryhmän hinta on 235 € + alv 24% (= 291,40 € sis alv).

Ilmoittautumiset joko minulle anne.lindholm-karki@kolumbus.fi tai Kirsille kirsi.virkkunen@fenixinspiration.fi. Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 10.1.2022.  Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet ryhmän maksusta. Jos ryhmään jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, tai ryhmän keskeyttää ilman lääkärintodistusta ryhmän jo käynnistyttyä, peritään maksu kokonaan.

Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (www.fenixinspiration.fi).