Uniryhmä Uniohjaajille®, Luoville uniohjaajille® ja Luova Uniohjaaja® -koulutuksen omaunimoduulin käyneille unien rakastajille 11.9.alkaen

Haluatko sukeltaa uniesi mysteeriin yhdessä toisten kokeneiden unennäkijöiden kanssa?

Jatkamme kerran kuukaudessa kokoontuvan konkareiden kokemuksellisen verkkouniryhmän järjestämistä.

Ryhmä on kohdistettu Uniohjaajille®, Luoville Uniohjaajille® sekä Luova Uniohjaaja® -koulutuksen omaunimoduulin suorittaneille.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa maanantai-iltaisin klo 17.30-19.30.

Illat ovat 11.9., 2.10., 30.10., 27.11. ja 18.12.

Ryhmän hinta on 175€ + alv 24%.

Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on perjantai 1.9.2023.

Tule uniesi yhteyteen hiljentymään merkityksen äärelle ja kuulemaan unitietäjäsi syvää viisautta.

 

 

LUOVA UNIOHJAAJA® -koulutuksen ammatillinen moduuli käynnistyy 16.9.2023

Intuitiomme on ohjannut meidät uudistamaan Luova Uniohjaaja® -koulutuksen.

Jatkossa omaunimoduuli ja ammatillinen moduuli yhdistyvät yhdeksi kokonaisuudeksi. Järjestämme syyskuusta 2023 alkaen viimeistä kertaa erillisen ammatillisen moduulin, joka antaa ensimmäisen moduulin hyväksytysti suorittaneille Luova Uniohjaaja® –pätevyyden ja oikeuden nimikkeen käyttöön.

Tämän ammatillisen moduulin myötä opit ohjaamaan sekä luovia uniryhmiä että tekemään yksilöuniohjauksia. Koulutuksessa vahvistetaan kokemuksellisesti omaa luovaa ja intuitiivista unityöskentelyä ja harjoitellaan uniohjausta sekä koulutusryhmässä että koulutuksen ulkopuolella omien asiakkaiden kanssa (1 ryhmä ja 3 yksilöohjausta). Jokainen saa ryhmätyönohjausta harjoitteluunsa.

Moduulissa tutustutaan myös arkkityyppityöskentelyyn ja arkkityypit kulkevat mukana läpi koko moduulin. Koulutus rohkaisee intuitiiviseen ja luovaan työotteeseen. Keskeistä on vapaus löytää oma ominaislaatunsa uniohjaajana. Moduulissa annetaan välitehtäviä ja kirjallisuutta luettavaksi. Lisäksi jokainen pitää oppimispäiväkirjaa, jonka pohjalta tehdään omaan uniohjaajaksi kasvamiseen liittyvä kirjallinen lopputyö.

Toisen moduulin koulutuspäivät:

 • la-su 16.-17.9.2023 (lähi) – matkaanlähtö ja perusteiden kertaus, ohjattua unityöskentelyä
 •  pe-ilta 13.10. ja la-su 14.-15.10. (verkko) – ohjattua unityöskentelyä, yksilöuniharjoittelut alkavat
 •  la-su 4.-5.11. (lähi) – arkkityyppityöskentelyä
 •  pe-ilta 17.11. ja la 18.11. (verkko) – haasteelliset tilanteet uniohjauksessa, verkossa ohjaaminen, yksilöuniharjoittelut jatkuvat
 • la-su 9.-10.12. (lähi) – ryhmänohjausharjoittelut (”etsin omaa luontoani uniohjaajana”)
 • ke-ilta 10.1.2024 (verkko) – kysymyksiä ja näkökulmia ennen asiakasharjoittelujen aloittamista
 • la-su 17.-18.2. (verkko) – työnohjausta asiakasharjoitteluihin, selkouniluento (Olli Erjanti)
 • la 9.3. (verkko) – työnohjausta asiakasharjoitteluihin
 • la-su 23.-24.3. (lähi) – liikkeellinen unityöskentely (Sari Marin), ”kun jokin päättyy, jokin alkaa”

Toisen moduulin hinta on 2150 € + alv 24%.

Moduulin voi halutessaan maksaa yhdessä, kahdessa tai kuukausierissä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on ke 31.5.2023. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Kouluttajat:

Kirsi Virkkunen, www.fenixinspiration.fi, p. 040 704 3655

Anne Lindholm-Kärki, www.annelindholm-karki.fi, p. 040 707 8157

 

Lisäksi:

 •  selkouniluennon tulee pitämään FM Olli Erjanti
 •  liikkeeseen keskittyvän unipäivän tulee ohjaamaan Sari Marin, Luova Uniohjaaja®, tanssi-liiketerapeutti, luontoterapeutti, sosionomi (AMK). (https://www.sarimarintanssi-liiketerapeutti.com)

Mikäli et pysty osallistumaan tähän ammatilliseen moduuliin, mutta olet suorittanut omaunimoduulin ja haluat valmistua Luovaksi Uniohjaajaksi®, teemme sinulle sovelletun ratkaisun ammatillisen osuuden suorittamiseen osana uutta yhdistelmäkoulutusta.

 

ANTAUDU UNIESI SYVYYDELLE -uniryhmä verkossa 19.9.2023 alkaen

Tässä intuitiivisessa ja luovassa uniryhmässä teemme sekä mielikuvamatkoja uniin että lähestymme unia liikkeen ja kuvallisen työskentelyn moniaistisin keinoin. Työskentelyyn liittyy aina oleellisesti kirjoittaminen. Kirjoittaminen antaa kokemukselle sanat kairaten matkaa syvempään tietoisuuteen ja unen kantaman tiedon ymmärtämiseen.

Mielikuvamatka uneen on yksi tietoisen unennäön muodoista. Mielikuvassa unta voi esimerkiksi muuttaa, sen tunnelmaa voi vahvistaa, johonkin unen symboliin voi tutustua syvemmin tai vaikkapa jatkaa kesken jäänyttä unta. Mielikuvilla on sisäisyyttä muuttava voima.

Liikkeen ja kuvallisen unityöskentelyn ytimessä on luovaan ja vapaaseen tilaan antautuminen. Avaudumme sille, mitä alitajunnasta nousee ja ilmaisemme sitä liikkein, värein ja muodoin. Luova työskentely avaa uuden, avaramman ikkunan uneen.

Työskentely on intuitiivista, luovaa ja kokemuksellista, ei älyllisesti unen sisältöä analysoivaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ryhmässä käytettävistä menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät.

Kokoonnumme Zoomissa kuutena tiistai-iltana klo 17.15-19.30. Iltoja ei nauhoiteta. Illat ovat: 19.9., 3.10., 17.10., 31.10., 14.11. ja 28.11.

Uniryhmä toteutetaan yhteistyössä Hämeen kesäyliopiston kanssa. Ohjaamme ryhmää yhdessä Kirsi Virkkusen kanssa (http://www.fenixinspiration.fi/)

Lisätietoa saat meiltä ohjaajilta, ilmoittautumiset suoraan Hämeen kesäyliopistoon: https://hameenkesayliopisto.fi/koulutus/4358/antaudu-uniesi-syvyydelle-uniryhma-verkossa/

 

UNIENSA LIIKUTTAMA – uni liikkeen lähteenä, lähde sisäiseen luontoon – unipäivä kulttuurikeskus Sofiassa la 30.9.2023 klo 10–17

Tässä intuitiivisessa unipäivässä unia kuunnellaan kehollisesti ja niistä oivalletaan luovasti liikkuen. Kehon viisauden äärelle hiljentymisen lisäksi unityöskentelyssä mukana ovat myös mielikuvat sekä luonnon elementit, jotka kannattelevat, kannustavat ja kuljettavat unennäkijöitä kohti unen suurempaa tarinaa. Unipäivä toteutuu kulttuurikeskus Sofiassa, Vuosaaren vihreissä ja merellisissä maisemissa, ohjaajina Anne Lindholm-Kärki ja Sari Marin.

Päivään osallistuminen ei vaadi erityistä osaamista, ainoastaan kiinnostuksen uniin ja luovaan liikkeeseen. Mukaan tarvitsee vähintään yhden itselleen ylös kirjoitetun unen, unen osakin voi riittää.

Sofia kulttuurikeskuksessa on hotelli, jos tulet kauempaa ja tarvitset yöpaikan. Sofiassa on myös lounasmahdollisuus ja kahvila, josta saa välipalaa. (https://www.sofia.fi)

Anne Lindhom-Kärki on kirjailija, Luova Uniohjaaja® -kouluttaja, hypnoosiohjaaja ja psykoterapeutti. Sari Marin on Luova uniohjaaja®, tanssija, tanssi-liiketerapeutti ja luontoterapeutti (sertifioitu SLY ®). (https://www.sarimarintanssi-liiketerapeutti.com)

Koulutuspäivän hinta on 125 € + alv 24 %. Ilmoittautumiset: anne.lindholm-karki@kolumbus.fi tai sarimarintlt@gmail.com.  Viimeinen, sitova ilmoittautumispäivä on 8.9.2023. Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään saakka. Mikäli peruutus tulee myöhemmin ilman lääkärintodistusta, peritään puolet koulutuksen maksusta. Jos koulutukseen jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaisuudessaan.