KIRJOITA TOTUUTESI! – yhteys uniin ja intuitioon

Kirjoittaminen voi olla meditaatiota. Hiljentämällä harhailevan mielen ja kirjoittamalla hiljaisuuden tilasta käsin kuljemme kohti omaa syvyyttämme, avaamme uniemme merkitystäja harjoitamme intuitiota.

Tietoisuuskirjoittaminen prosessina opettaa kokoamaan oman voiman ja kuulemaan oman totuuden. Avoin mieli, rohkeus ja päättäväisyys matkaeväinä lähdemme seikkailulle sisäavaruuteemme, kohti transformaatiota. Tietoisuuskirjoittaminen on tie autenttiseen itseen.Kirjoita totuutesi! –ryhmä kokoontuu kahdeksana keskiviikkoiltana Helsingissä Dream&Soul Art® -työhuoneella (Lönnrotinkatu 45 C).

Kokoonnumme 17.1., 31.1., 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.4. ja 25.4. klo 17.30-20.30.
Ryhmää ohjaavat Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen.

Ryhmän hinta on 295€ (sis.alv) ja se on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Tietoisuuskirjoittaminen on pysähtymistä, hiljentymistä, katseen kääntämistä sisäänpäin ja kirjoittamista kohti omaa syvää totuutta. Se on syvimmän itsen, eli tosiminän, ja elämän ohjauksen kuuntelemista. Se on rohkeutta sukeltaa itsestäänselvyyksien pintakerrosten läpi tuntemattoman äärelle. Tietoisuuskirjoittaminen on luottamuksen rakentamista siihen, että jokin minussa tietää.”
– kirjastamme Kirjoita totuutesi!

 

LUOVA Uniohjaaja® -koulutus, ensimmäinen moduuli 10.2.2018 alkaen

 Unien ymmärtäminen on itsen ja elämän ymmärtämistä

 
Unemme kantavat rehellistä kuvaa elämästämme. Ne näyttävät suuntaa voidaksemme kasvaa kohti sitä, mitä todella olemme. Ne valaisevat mennyttä, auttavat meitä ymmärtämään itseämme moniulotteisina ihmisinä ja antavat ohjeita tähän hetkeen. 

Koulutus koostuu kahdesta moduulista, joista ensimmäinen moduuli käynnistyy helmikuussa 2018.

Ensimmäinen moduuli keskittyy yksinomaan omien unien kanssa työskentelyyn ja se mahdollistaa intensiivisen henkilökohtaisen kasvuprosessin. Opit sekä ymmärtämään uniasi että ohjaamaan niitä. Työskentelemme kokemuksellisesti käyttäen unitietoisuuskirjoittamista sekä luovia ja intuitiivisia menetelmiä: mm. symboleja, kuvia, kuvan tekemistä ja liikettä. Ne johdattavat kohti syviä ja avaria tietoisuuden tasoja. Hyödynnämme monitaiteisuuden voimaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta luovista menetelmistä, kiinnostus ja halu heittäytyä riittävät. Luovia tuotoksia ei myöskään arvioida tai arvostella, niiden tehtävänä on toimia väylänä salattuun meissä.

Koulutuksen ensimmäiseen moduuliin voi osallistua sitoutumatta ammatilliseen koulutukseen.

Ensimmäinen moduuli, työskentely omien unien kanssa, käynnistyy helmikuussa 2018. Koulutuspäivät ovat 10.-11.2., 3.3., 24.3., 14.4. ja 5.5. Työskentelemme lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaina 11.2. klo 10-17.

Ensimmäisen moduulin hinta on 600 € + alv 24%. Maksun voi halutessaan suorittaa kuukausierissä.

Sitovat ilmoittautumiset ensimmäiseen moduuliin 26.1.2018 mennessä.

Peruutuksen voi tehdä maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mikäli peruutus tulee myöhemmin, peritään puolet kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta, eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Kouluttajina toimivat koulutusohjelman kehittäjät Anne Lindholm-Kärki ja Kirsi Virkkunen.  Lue lisää Luova Uniohjaaja -koulutus.

 

Unelmaminä kuvaksi – viikonloppukurssi 24.-25.2.2018

Mitä kohti haluat kulkea? Minkä oman, ehkä vielä toteutumattoman puolesi haluaist tuoda näkyväksi?

Tällä viikonloppukurssilla katsomme unen peliin ja tutkimme ja kirkastamme sen tarjoamaa kuvaa itsestämme hypnoosin ja valokuvan avulla. Kurssin lopuksi otamme omakuvan, joka luo todeksi sen, mitä haluaisimme olla.

Kurssi ei vaadi kuvauskokemusta ja kännykkäkamera riittää hyvin.

Kurssi pidetään la-su 24.-25.2. klo 10-17 Helsingin keskustassa. Kurssia ohjaa kanssani valokuvaaja & uniohjaaja® Sari Harju, www.sariharju.fi

Kurssin hinta on 180,- (sis alv24%)

Ilmoittautuminen 16.2. mennessä.

Anne Lindholm-Kärki, anne.lindholm-karki@kolumbus.fi  tai Sari Harju, sariharjuphotography@gmail.com